Prireditve Slovenija

Prireditve in zabava za celotno Slovenijo

PROGRAM PRIREDITEV IN KINO PREDSTAV V DD ZAGORJE – DECEMBER 2017

PROGRAM PRIREDITEV IN KINO PREDSTAV
ZA MESEC DECEMBER  2017

Petek  1.12.
ob 19. uri – OČKA PROTI FOTRU 2, ZDA, komedija (1h 40min)
Igrajo: Linda Cardellini, Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell, John Cena, John Lithgow, Alessandra Ambrosio, Scarlett Estevez, Owen Vaccaro, Didi Costine, Marybeth Paul, Yamilah Saravong, Lin Hultgren, Arthur Hiou, Jose Gonsalves, Keli Grangroth, Yimmy Yim, Ellyana Batt, Susan Garibotto, Sylvia Barjolo
Brad (Ferrell) si je vedno želel postati oče. Po poroki s Sarah so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Sedaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov, česar ne more zmotiti niti prihod njunega pravega očeta Dustya (Wahlberg), s katerim se je v prvem delu spustil v neusmiljeni dvoboj za naklonjenost njegovih otrok. V drugem delu komedije Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov, ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna.RETROSPEKTIVNA RAZSTAVA DOGAJANJ V DELAVSKEM DOMU ZAGORJE V LETU 2017 – Foto društvo Goga Zagorje ( avla)

Sobota  2.12.
ob 19. uri – OČKA PROTI FOTRU 2, ZDA, komedija

Nedelja  3.12.
ob 18. uri – RAZSTAVA LIKOVNIH DEL UDELEŽENCEV 54. SLIKARSKE KOLONIJE IZLAKE ZAGORJE (galerija Medija)

ob 19. uri – SLOVENIJA, AVSTRALIJA IN JUTRI CEL SVET, Slovenija, drama
(1h 56min)    Igrajo: Jure Ivanušič, Minca Lorenci, Aljoša Ternovšek, Bojan Emeršič, Tadej Toš, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Tjaša Železnik, Tanja Žagar
Slovenija, Avstralija in jutri ves svet je drama, katere sestavni del so tudi komični prizori. Glavni junak je Boris, ki dela kot vzdrževalec strojev v tovarni in upa, da mu bo prihodnost prinesla nagrado za opravljeno delo in trud. To priložnost mu ponudi podjetje Cosmica, družba, ki se ukvarja z akvizitersko prodajo, svetovanjem in naložbami v vrednostne papirje.

Ponedeljek  4.12.
ob 19.30 uri –  ORLEK in MATJAŽ JAVŠNIK – FRPRUH
                        KONCERT – KOMEDIJA

Torek  5.12.
ob 19. uri – Film teater: SLOVENIJA, AVSTRALIJA IN JUTRI CEL SVET, Slovenija, drama

Sreda  6.12.
ob 19. uri – ŽENSKA VOKALNA SKUPINA ZDRAVČICE IN MOŠKA VOKALNA SKUPINA UN`S TRBOUL (steklena dvorana)   KONCERT

Petek  8.12.
NI KINO PREDSTAV

Sobota  9.12.
ob 19. uri – MOJE PESMI, MOJE SANJE (muzikal)

Nedelja  10.12.  
ob 10.30 uri – KOKO IN VELIKA SKRIVNOST, ZDA, animirana družinska pustolovščina (1h 49min)
Kljub temu, da njegova družina že več generacij vztrajno prepoveduje ukvarjanje z glasbo, Miguel vseeno sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik, kot je njegov idol Ernesto de la Cruz. V obupanih poizkusih pokazati svoj talent, se Miguel po nizu skrivnostnih dogodkov znajde v fantazijsko pisanem svetu mrtvih. Medtem spozna šarmantnega prevaranta Hectorja in skupaj se odpravita na veličastno potovanje odkrivanja prave zgodbe o zgodovini Miguelove družine. Film je sinhroniziran v slovenščino.

ob 19. uri – SNEŽAK, ZDA, Velika Britanija, Švedska, triler (1h 59min)
Igrajo: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Chloë Sevigny, J.K. Simmons, Val Kilmer, James D’Arcy, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Jamie Clayton, Sofia Helin, Jakob Oftebro, Anne Reid, Alec Newman, Silvia Busuioc, Ronan Vibert, David Dencik
Triler posnet po veliki uspešnici Joa Nesb?ja, enega najboljših piscev kriminalk na svetu. Harry Hole skuša priti na sled domnevnemu serijskemu morilcu. Njegove žrtve vedno izginjajo na dan, ko v Oslu zapade prvi sneg. S pomočjo mlade nadarjene sodelavke desetletja stare primere poveže z novim izginotjem. In ugotovi, da ima samo do naslednjega prvega snega čas, da končno pride morilcu na sled.

Ponedeljek  11.12.
ob 17. uri – KOKO IN VELIKA SKRIVNOST, ZDA, animirana družinska pustolovščina

Torek  12.12. 
ob 18. uri  – PEVSKI ZBOR GIMNAZIJE IN EKONOMSKE SREDNJE ŠOLE TRBOVLJE   KONCERT

Petek  15.12.
ob 17.30 in 19.15 uri – PREDSTAVITEV PLESNE ŠOLE KATTAN CELJE & ZASAVJE

Sobota   16.12.
ob 17. in 19.30 uri – PREDNOVOLETNI KONCERT PO SVEA ZAGORJE

Nedelja  17.12.
ob 19. uri – VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI, ZDA, znanstveno fantastični, akcijski  (2h 30min)
Igrajo: Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Oscar Isaac, Benicio Del Toro, Mark Hamill, Gwendoline Christie, Carrie Fisher
Lucasfilm v Vojni zvezd: Poslednji Jedi, nadaljuje Skywalkerjevo sago, ko se junaki filma Sila se prebuja pridružijo galaktičnim legendam v epski pustolovščini, ki razkrije stoletja trajajoče skrivnosti Sile in prinaša šokantna odkritja, vezana na preteklost.

Ponedeljek  18.12.
ob 19. uri – VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI, ZDA, znanstveno fantastični, akcijski

Torek  19.12.
ob 19. uri – Film teater: PRIVID, Slovenija, psihološka drama ( 1h 40min)
Igrajo: Aude Le Pape, Aleksandar Rajaković, May-Linda Kosumovic
Priština, Kosovo. Mark, član mednarodnih mirovnih sil, spozna neke noči v baru krajevna dekleta: Beso, Hano in Špreso. Najbolj ga pritegne Špresa, a ljubezen se kmalu omaja, saj zna Špresa v hipu spremeniti razpoloženje od strastne ljubezni do grožnje s smrtjo. Marku je vse težje, zdi se mu, da bi lahko Špresa imela mejno osebnostno motnjo. Ko se želi pogovoriti, ga Špresa grobo zavrne. Tudi prijateljstvo med Hano in Beso je ogroženo, a iz povsem drugega razloga: Hana se boji, da globoko konservativna in patriarhalna družba ni sposobna sprejeti ljubezni med dvema dekletoma.

Petek  22.12.
ob 19. uri – BOŽIČNO NOVOLETNI KONCERT GLASBENE ŠOLE ZAGORJE

Sobota  23.12.
ob 19. uri – BOŽIČNO NOVOLETNI KONCERT GLASBENE ŠOLE ZAGORJE

Nedelja  24.12.
ob 10.30 uri – JEŽEK IN VRAN PRIČARATA BOŽIČ, Norveška, animirana družinska komedija  (1h 12min)
V čarobni norveški vasici živijo izumitelj Reodor, ježek Ludvik in vran Solan. Ker si za božič želijo snega, Reodor izumi stroj za sneg, toda v rokah častihlepnega urednika lokalnega časopisa se briljantni izum spremeni v naravno katastrofo. Da bi rešila vasico in Božič morata ježek in vran poiskati izginulega prijatelja izumitelja, kar povzroči zabavno in zanimivo pustolovščino. Film je sinhroniziran v slovenščino.

Ponedeljek  25.12.
ob 17. uri – BIKEC FERDINAND, ZDA, animirana komična pustolovščina
Zgodba o Ferdinandu je zgodba o znamenitem španskem bikcu, ki je od vsega najraje sedel pod plutovcem in duhal cvetice. Ja, tista zgodba o bikcu, ki je pomotoma sedel na čmrlja prav v trenutku, ko so na v njegovi bližini možje v črnem, so na lovu za najhitrejšim in najbolj divjim bikom za bikoborbe v Madridu. In čmrlj je tako močno pičil Ferdinanda, da je ta puhnil, planil k višku in topotal po zemlji, kakor da je ponorel. Možje so ga uzrli in vsi so zavpili od veselja. To je bil največji in najbolj divji bik med vsemi, ravno pravšnji za bikoborbo! A kaj ko se ubogi Ferdinand v Madridu v areni ni zmenil za puščičarje, pikadorja in celo matadorja, Odlična animacija na ekranu upodablja znano pravljico Američana Munroa Leafa (s pravim imenom Wilbur Monroe Leaf), ki je leta 1936 postala svetovna uspešnica, a je bila zaradi svoje mirovniške note v frankistični Španiji in nacistični Nemčiji prepovedana. Film je sinhroniziran v slovenščino.

Torek  26.12.
ob 19. uri – ZIMSKA PRAVLJICA – ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA in SLOVENSKI OKTET

Sreda  27.12.
ob 11. uri – BIKEC FERDINAND, ZDA, animirana komična pustolovščina

Četrtek  28.12.
ob 11. uri – KOŠARKAR NAJ BO, Slovenija, mladinski (1h 22min)
Igrajo: Klemen Kostrevc, Matija Brodnik, Gaja Filač, Marko Miladinovič, Lado Bizovičar, Gojmir Lešnjak Gojc, Matjaž Javšnik, Ana Maria Mitič
Košarkar naj bo je zgodba o lenem, nerodnem, vedno lačnem in neskončno visokem Ranti (tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval), ki se mu življenje postavi na glavo, ko ga nekega dne učitelj telovadbe Salta povabi v košarkarsko ekipo. S tem se za Ranto začne razburljiva pot, pri vseh šolskih in obšolskih dogodivščinah pa ga spremlja in spodbuja duhoviti prijatelj/menedžer Smodlak. Iz lene nerode počasi zrase zagrizen športnik, zvest prijatelj in privlačen fant. Pot velike spremembe otroka v mladostnika film prikazuje z razigranostjo, humorjem in naklonjenostjo ter predstavlja pozitiven pristop k otroškemu razmišljanju in ponuja upanje za vsakega učenca, da lahko s prizadevanjem uspe tako v šoli kot drugje.

Petek  29.12.
ob 11. uri – TRD OREH 2, Kanada, ZDA, Severna Koreja, animirana komična pustolovščina (1h 31min)
Veveriček Sandi se vrača v novem nadaljevanju vrhunske animacije Trd oreh iz leta 2014. Letošnja pustolovščina pa bo še bolj odštekana in še trša! Veveriček Sandi skupaj s prijatelji odkrije, da želi župan mesta na njihovem prebivališču zgraditi gromozanski zabaviščni park. Da bi županu preprečili uničenje parka, ki je hkrati njihov dom, bodo morali združiti moči z drugimi prebivalci parka. Film je sinhroniziran v slovenščino.

ob 18. uri – MEDVEDEK PADDINGTON 2, Velika Britanija, Francija, družinska komedija (1h 43min)
Igrajo: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jim Broadbent, Ben Whishaw, Peter Capaldi, Julie Walters, Sally Hawkins, Imelda Staunton, Hugh Bonneville, Ben Miller, Daniel Stisen, Samuel Joslin, Robbie Gee, Sanjeev Bhaskar, Jamie Demetriou
Po mednarodnem uspehu filma Paddington, najbolj uspešnem družinskem filmu, ki ne prihaja iz kakšnega ameriškega studia, se prikupni medvedek v nadaljevanju lepo znajde v domu Brownovih v Londonu, kjer je postal priljubljen član lokalne skupnosti; kamorkoli gre, širi dobro voljo – in marmelado. Med iskanjem idealnega darila za stoti rojstni dan preljube tete Lucy v trgovini g. Gruberja najde edinstveno knjižico; a da jo bo lahko kupil, si mora z vrsto priložnostnih opravil prislužiti dovolj denarja. Ko knjigo nekdo ukrade, si zada nalogo, da skupaj z Brownovimi razkrinka tatu, ki je, kot kaže, mojster preobleke. Film je sinhroniziran v slovenščino.

Sobota  30.12.
ob 18. uri – MEDVEDEK PADDINGTON 2, Velika Britanija, Francija, družinska komedija

Nedelja  31.12.   NI KINOPREDSTAV

Ponedeljek  1.1.2018   NI KINO PREDSTAV

Torek  2.1.2018
ob 19. uri – Film teater:  ČUDO, ZDA, drama (1h 53min)
Igrajo: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Daveed Diggs, Sonia Braga, Ali Liebert, Izabela Vidovic, Millie Davis, Emma Tremblay, Kyle Harrison Breitkopf, Bryce Gheisar, Nadji Jeter, Danielle Rose Russell, Noah Jupe
August Pullman se je rodil s hudo deformacijo obraza. Do desetega leta ni hodil v šolo, ampak je imel zaradi številnih zahtevnih operacij in dolgotrajnih okrevanj pouk doma. Z vstopom v peti razred osnovne šole je zdaj njegova edina želja, da bi ga sošolci imeli za navadnega. Toda novi sošolci ne morejo prezreti njegovega nenavadnega obraza. Poleg Augusta, ki izredno duhovito pripoveduje o sebi, svoji družini in svetu, ki ga obdaja, svoja razmišljanja o tem nadarjenem fantu razkrijejo še sestra Via, njen fant Justin, novi sošolec Jack, prijateljica Summer in Viina prijateljica Miranda. Vsi njihovi pogledi se združujejo v boju za sočutje, empatijo in sprejemanje drugačnosti. Ta nepozabna zgodba v naša življenja prinaša srčnost in upanje.

DIGITALIZACIJO V DELAVSKEM DOMU ZAGORJE JE SOFINANCIRAL SLOVENSKI FILMSKI CENTER.

R  A  Z  S  T  A  V  E  –  MEDÍJSKI VEČERI

galerija Medija

Razstava likovnih del udeležencev
54. slikarske kolonije
Izlake – Zagorje

Razstava je na ogled do 20.1.2018

A  V  L  A

Foto društvo GOGA Zagorje

Retrospektivna razstava dogajanj v Delavskem domu Zagorje
v letu 2017

PETEK, 1. december 2017

KONCERT – KOMEDIJA

M U Z I K A L

ZIMSKA PRAVLJICA

Kulturni center DELAVSKI DOM Zagorje
Cesta 9. avgusta 1
Zagorje ob Savi
Slovenija

tel: 03 566 41 71
gsm: 041 489 305
mail: info@kulturnidom-zagorje.si
www: kulturnidom-zagorje.si

Booking.com

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prireditve Slovenija Slo-link © 2018 Splošni pogoji poslovanja