Prireditve Slovenija

Prireditve in zabava za celotno Slovenijo

Marčevsko dogajanje v Kranju

 

Kranjske lepote na instagramu - Visit Kranj

Kranjske lepote na Instagramu

Neokrnjena narava okoli Kranja vabi k raziskovanju in odkrivanju lepot, na izlete v hribe in gore. Slikovitost mesta in okolice je odlično fotografsko doživetje, zato lahko lepote Kranja in njegove okolice vse pogosteje opazujete na uveljavljenih Instagram profilih tako doma kot tudi v tujini. Med najbolj oboževanimi je prav zagotovo cerkev sv. Primoža in Felicijana na Jamniku, ki v vsakem letnem času ponuja drugačno slikovito podobo narave. Motiv, ki ga ponuja razgled z Jamnika, je postal prepoznaven v svetu in je sladkorček družbenih omrežij. Na Zavodu za turizem in kulturo Kranj nam je v veliko čast, da Kranj in značka #VisitKranj postajata vedno bolj prepoznavna na družbenih omrežjih, še posebej na Instagramu.

 

VEČ

Zimske radosti - Visit Kranj

Doživite zimo

Hladnim temperaturam navkljub Kranj kot prestolnica slovenskih Alp ponuja pestra zimska doživetja in je odlično izhodišče za aktivno preživljanje prostega časa. Smučarji in deskarji lahko izbirajo med številnimi smučišči, med katerimi kot najbližja izstopata Krvavec in Stari vrh. Do konca februarja je mogoče drsati na prostem na Slovenskem trgu, v Ledeni dvorani pa ob koncih tedna vse leto. Kilometri urejenih tekaških prog okoli Kranja razveseljujejo ljubitelje teka na smučeh. Pohodnike v objem zimske pravljice vabijo vrhovi Šmarjetne gore, Sv. Jošta, Špičastega hriba, Sv. Mohorja, Javorovega vrha, Sv. Jakoba, Kališča, Sv. Lovrenca pod Storžičem, Velike oz. Male Poljane ali katerega drugega hriba, ki sestavlja gorsko kuliso Kranja.

 

VEČ

gregorjevo - Visit Kranj

Pestro marčevsko dogajanje

Tudi marca bo v Kranju zelo živahno. Na dan žena 8. marca ob 19. uri bo v Avli Mestne občine Kranj dobrodelni dogodek za otroke s posebnimi potrebami, predstavitev knjige Tudi ti si angel – Žarek upanja in razstava likovnih del Janeza Štrosa. Na predvečer godu sv. Gregorja (11. marca) bodo kanjon reke Kokre tradicionalno razsvetlili »gregorčki« in tako pozdravili pomlad in obeležili slovenski praznik zaljubljencev. Da bo narava lahko zažarela v vsej svoji veličini, bodo tudi letos poskrbeli kranjski taborniki s tradicionalno čistilno akcijo Kranj ni več usran 24. marca. Za zagotovitev vseh potrebnih zaščitnih sredstev in malice, vas vabijo, da potrdite svojo udeležbo do 6. marca na ocistimokranj@gmail.com. Pestro pa bo tudi klubsko dogajanje s širokim naborom koncertov, ki jih ne gre zamuditi.

 

VEČ

 

Booking.com

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prireditve Slovenija Slo-link © 2018 Splošni pogoji poslovanja