Prireditve Slovenija

Prireditve in zabava za celotno Slovenijo

Svetovno priznana pianistka Dubravka Tomšič Srebotnjak in Simfonični orkester SNG Maribor 16.3. v Avditoriju Portorož-Portorose

v petek, 16.marca ob 19.30 bomo v Avditoriju Portorož – Portorose gostili vrhunsko pianistko Dubravko Tomšič Srebotnjak; svoj izjemen glasbeni talent je kot »čudežni otrok« pokazala na svojem prvem pianističnem nastopu pri petih letih. Že pri dvanajstih je šolanje nadaljevala v New Yorku, na prestižni Juilliard School of Music, med številnimi izpopolnjevanji njenega znanja doma in po svetu pa zagotovo izstopa mentorstvo legendarnega pianista Arthurja Rubinsteina.
Na koncertu jo bo spremljal Simfonični orkester SNG Maribor pod vodstvom maestra Simona Krečiča. Koncertni program obsega dela Alojza Srebotnjaka -Slovenski ljudski plesi za orkester – in Roberta Schumanna – Simfonija št. 1 v B-duru, »Pomladna«, op. 38 in Koncert za klavir in orkester v a-molu, op. 54.

Vstopnice po 24 € in 22 € so naprodaj pri blagajni Avditorija ter preko spleta. Na dan koncerta bo blagajna v avli odprta od 17.30 dalje.

Vljudno vabljeni.

Booking.com

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prireditve Slovenija Slo-link © 2018 Splošni pogoji poslovanja