Prireditve Slovenija

Prireditve in zabava za celotno Slovenijo

Doživi Brda, april 2018

 

Prišel je mesec april in nam prinesel pravo spomladansko osvežitev. Delite vaše trenutke z nami!

– preživite praznični vikend, ki je pred nami, v družbi vrhunske kulinarike na Grediču. Za vas so pripravili poseben velikonični meni

– 3. in 17. 4. vabljeni v Hotel San Martin na celodnevne delavnice Intiniti Čuječi ples. Obvezne prijave na info@intiniti.si.

– Žpz Vinike tudi letos vabijo na letni koncert, ki bo v soboto, 7. 4. 2018 ob 20.00 na Gradu Dobrovo.

 do 15. 4. 2018 si lahko v Hiši kulture v Šmartnemogledate razstavo Claudia Pescija Brda brez meja – Collio senza confini

 v soboto, 21. 4. 2018 vas že tradicionalno vabimo na festival kulinarike in vina, Brda in vino. Dogodek, ki vsako leto postreže z degustacijami izjemnih briških vin in kulinarike. Pohitite s prijavami na brdainvino@gmail.com, saj je število vstopnic omejeno!

– 25. 4. 2018 ob 19.00 bomo v spominski sobi Alojza Gradnika v Medani odprli posebno razstavo, posvečeno še enemu briškemu veljaku, Ludviku Zorzutu.

– kolesarski navdušenci ste vabljeni na kolesarski maraton  Collio – Brda MTB Cup maraton, ki bo 25. 4. 2018.

– v nedeljo, 29. 4. 2018 pa nas bo ob nočnem pohodu na Sabotin pospremila polna luna. Več o dogodku naNočni pohod na Sabotin.

– pri briških ponudnikih si lahko brez predhodne najave privoščite degustacije odličnih briških izdelkov. Preverite ponudbo na: odprte domačije.

Vabljeni v Brda!

Booking.com

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prireditve Slovenija Slo-link © 2018 Splošni pogoji poslovanja