Prireditve Slovenija

Prireditve in zabava za celotno Slovenijo

Novice Popotniškega združenja Slovenije

Novice Popotniškega združenja Slovenije

Bližajo se prvomajski prazniki

Sonček nas v teh dneh že kar konkretno greje in poletje že počasi trka na vrata. Menjava garderobe pa je tudi na mestu. Mi smo zate pripravili nagradno igro, kjer lahko z malce sreče preživiš nekaj čudovitih dni v Pragi. Vabimo te tudi, da nam pošlješ kakšno fotko z našo majčko s tvojih potovanj ter doživi zanimivo atrakcijo Ljubljane, kjer imaš kot član/ica Popotniškega združenja Slovenije pri tem še popust!

Z nagradno igro raziskuj Prago

Česa se najbolj veseliš obiskati v češki prestolnici?

Sodeluj tukaj z odgovorom na zgornje vprašanje in z malo sreče si priigraj 2 nočitvi za 2 osebi z zajtrkom v zasebni sobi s kopalnico v hostlu Downtown v Pragi. Hostelworld je omenjeni hostel imenoval za najbolj popularnega v 2018. Spoznal/a boš osebje in njihove zgodbe z vseh vetrov; s Češke, Brazilije, Irske, Španije in Kanade. Najdeš jih v centru mesta, kjer ti dnevno postrežejo bogat in svež zajtrk ter brezplačno večerjo najmanj dvakrat na teden. Sama Praga pa ponuja zanimivo nočno življenje, hrano za prste obliznit in mnogo stvari za ogled!

Veselimo se vaših fotografij z našimi majčkami

Ponesimo v svet naše HI majice

Svojo majico Popotniškega združenja Slovenije spakiraj s sabo na svoj naslednji izlet, naredi z njo kakšno fotografijo in nam jo pošlji. Če majice še nimaš, ti jo pošljemo, če zmagaš na eni od naših nagradnih iger ali pa postaneš naš/a prostovoljec/ka. Uporabili jo bomo za nagradno igro na Facebooku, kjer bodo naši sledilci ugibali, kje je bila posneta. In še dve muhi na en mah dobimo: promoviraš sebe in Popotniško združenje Slovenije. Sodeluj tukaj!

Nov popust za naše člane

Preizkusi svoje čute v Muzeju iluzij

Muzej iluzij v prestolnici vsem HI članom ponuja 5 % popusta na odraslo vstopnico! Tukaj uživajo otroci, starši, pari, dedki in babice. Sam muzej pa je dobil tudi dve nagradi, in sicer nagrado za najboljšo poletno aktivnost v Ljubljani in nagrado za najboljše nočno doživetje v Ljubljani. Ali si pripravljen/a na nepozabno izkušnjo?

Booking.com

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prireditve Slovenija Slo-link © 2018 Splošni pogoji poslovanja