Prireditve Slovenija

Prireditve in zabava za celotno Slovenijo

Cvetoči tulipani vabijo v Arboretum Volčji Potok

polja tulipanov so klasični aprilski prizor, že nekaj let pa obiskovalce navdušuje tudi gozd tulipanov. Letos vas bo ob sprehodu po parku navduševalo več kot 350 sort tulipanov. Podoba parka se v tem času vsakodnevno spreminja in nikoli ne razočara. 14. aprila smo začeli z razstavo tulipanov, med 27. aprilom in 2. majem bo razstavo tulipanov dopolnila tradicionalna razstava cvetja, vrtnarstva, vrtne opreme z vrtnarskim sejmom in sejmom domače obrti.
Tulipani

Pomladna razstava se iz dneva v dan spreminja, saj pomladno sonce čarobno vpliva na cvetoče zasaditve. V Arboretumu Volčji Potok so posajeni tulipani različnih sort, ki zacvetijo ob različnem času. Ob sprehodu skozi park vas bo pozdravilo več kot dva milijona cvetov stotine sort tulipanov in drugih čebulic. Nikar ne spreglejte sortimenta tulipanov, ki smo ga letos umestili nad otroško igrišče. Del tulipanov v gozdu že cveti, drugi del pa se bo počasi odpiral v prihodnjih dneh.

Spomladanska razstava cvetja, vrtne opreme, vrtnarski sejem in sejem domače obrti 

Razstavo tulipanov med prvomajskimi prazniki že tradicionalno bogati razstava cvetja, vrtnarstva in vrtne opreme skupaj z vrtnarskim sejem in sejmom domače in umetnostne obrti, kjer najdete vse kar potrebujete za vaš dom in vrt. Razstava cvetja, vrtnarstva in vrtne opreme bo predstavljena v nizu med vhodom v park in pristavo, vrtnarski sejem bo v šotoru, ki je v neposredni bližini vhoda v park in vrtnega centra Arboretum Volčji Potok.

Splošne informacije za obisk Arboretuma

Za mlade obiskovalce 

Booking.com

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prireditve Slovenija Slo-link © 2018 Splošni pogoji poslovanja