Prireditve Slovenija

Prireditve in zabava za celotno Slovenijo

Domov-nova

Booking.com

Zakaj na slo-link.si

Bi si ogledali najlepši vrtni park v Sloveniji?

Na slo-link.si vam predstavljamo prireditve dogodke, ki so lokalnega značaja in vezani na lokalne običaje, kot tudi vse druge večje prireditve. Festivali, koncerti, večje športne prireditve... Poskušamo predvsem oglaševat prireditve , ki so brezplačne in odprte za vso javnost. Zato vam želimo da spoznate vse šege in običaje po Sloveniji, da potujete in se hkrati zabavate.

 

Čarobni dan 13.5.2018

Čarobni dan v Parku Tivoli, 13. maja 2018

Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli, v nedeljo, 13. 5. 2018. Dogodek bo na odru ponudil nastope slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev, klubov in društev, pa tudi atraktivne predstave – prihajajo namreč Dunking Devils in Muzikal Pepelka! Otroci se bodo lahko cel dan zabavali in preizkušali različne aktivnosti: se povzpeli na plezalno steno, si ogledali razne predstave, se preizkusili v angleški abecedi – Alphabet fishing, se sprostili z otroško jogo, si zašivali svoj unikaten obesek za ključe in še mnogo drugega. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji živali, saj na dogodku ne bo manjkalo tako konjev, kot tudi drugih štiri – in manj nožnih prijateljev. Čarobni dan nosi tudi dobrodelno noto; v sodelovanju s klubi in društvi, ki bodo prisotna na Čarobnem dnevu, bomo omogočili obiskovanje izvenšolskih dejavnosti socialno ogroženim otrokom. Pripravljamo pa tudi akcijo 1=1; v sodelovanju z različnimi turističnimi ponudniki iz Ljubljane in okolice vam omogočamo obiske in aktivnosti po ceni 1 odrasla vstopnica = 1 družina! Seznam in prijave na www.carobnidan.si.

Zanimivih aktivnosti bo veliko, zato pohitite in se Čarobnega dne udeležite od 10. ure dalje!

ČAROBNA SINFONIJA

27. maja 2018, od 10. ure dalje, se bo Arboretum Volčji Potok prelevil v čaroben dogodek za generacijo 40+; manjkalo ne bo slovenskih glasbenih poslastic, odlične kulinarike in zanimivih aktivnosti ter delavnic na temo zdravega življenja, prostega časa, vrtnarjenja, kulinarike in še marsičesa!

Prireditve Slovenija Slo-link © 2018 Splošni pogoji poslovanja